Houdt u niet van boekhouden? Yuki helpt!

Wij maken gebruik van de online software van Yuki. U hoeft alleen uw facturen digitaal aan te leveren. Dit kan door de facturen te scannen, mailen of een foto te maken via de Yuki-app. Verkoopfacturen kunt u maken in Yuki en direct mailen naar uw klanten. De af- en bijschrijvingen van uw bankrekening worden de volgende dag automatisch verwerkt in de administratie dankzij een bankkoppeling.

Yuki Online boekhouden

Tarieven

Een automatische online administratie kan al vanaf 55 euro per maand. Het tarief van de administratie hangt af van het aantal aangeleverde facturen en bankmutaties. U kunt ons altijd vrijblijvend naar een offerte vragen.

 Waarom accountantskantoor O. van der Boom?

  • Uw boekhouding wordt snel en deskundig verwerkt
  • Ook voor fiscale en andere adviezen bent u bij ons aan het juiste adres
  • Rechtstreeks contact met een creatieve en deskundige accountant

De voordelen op een rijtje:

U hoeft niet meer zelf te boekhouden

De facturen worden grotendeel automatisch verwerkt. De niet automatisch verwerkte facturen handelen wij verder voor u af. U kunt ook uw eigen verkoopfacturen in Yuki aanmaken. U kunt deze vervolgens mailen of per post verzenden. Een herinnering sturen is een druk op de knop!

U weet altijd en overal hoe u ervoor staat

Na het verwerken van de door u aangeleverde documenten weet u direct welke klanten nog moeten betalen en wat uw huidige resultaat is. Yuki is overal toegankelijk via computer, tablet of mobiele telefoon. Uw digitale archief – ook voor andere documenten, zoals verzekeringspolissen etc. – kunt u overal raadplegen.

U kunt zich richten op uw kernactiviteiten

U hoeft niet meer uren uw inkoopfacturen en verkoopfacturen in te boeken. De tijd die u bespaart kan u aan andere activiteiten besteden die wel geld opleveren.

U werkt online samen met uw accountant

Vragen kunt u in Yuki rechtstreek stellen aan de accountant, zodat u snel antwoord krijgt. Wij kijken altijd mee in de boekhouding en voorzien u snel van advies.

U bespaart kosten door herkenning

Een groot deel van de aangeleverde facturen en banktransacties wordt automatisch verwerkt door de software.

 Heeft u belangstelling of wilt u een demonstratie? Neem contact met ons op!

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen nieuws. Bookmark de permalink .