Financiële administratie

Hoe kunnen we u helpen bij uw administratie? Bij ons is veel kennis aanwezig. U kunt deze gebruiken.

Heeft u al een administratiepakket?

Dan kunnen wij u ondersteunen. Hierbij maakt het niet uit welk pakket u gebruikt voor uw financiële administratie. In de praktijk bellen onze klanten rechtstreeks met ons in plaats van met de helpdesk van de softwareleverancier. Bij ons wordt u snel en deskundig geholpen. Wij  kennen uw situatie!

U zoekt een administratiepakket?

unit4_logoWij kunnen u hierbij helpen. Zelf werken onze klanten vaak met Unit4 Multivers of Snelstart. Voordeel is een goede uitwisseling tussen u en ons. Bij aanschaf van het pakket via ons kantoor ontvangen wij korting. Deze korting geven wij gewoon aan u terug!

logo_SnelStartEen goede inrichting van het pakket bespaart in de toekomst tijd en geld. Wij regelen dit voor u. Ook bij gebruik van een ander pakket. Online of op uw eigen PC.

U wilt een gratis administratiepakket?

Voor kleine administraties ontwikkelden wij een boekhouding in Excel. Met deze administratie software heeft u snel inzicht in uw uitgaven. Wij kunnen deze snel controleren en gebruiken voor de rapportages. Voor uitgebreide administraties is dit niet geschikt, maar wel voor bijv. de startende ondernemer. En dus gratis voor onze klanten!

U wilt een gratis factureringspakket?

Ook hiervoor hebben we een Excel-oplossing bedacht. Met klantenbestand, automatische boeking van de facturen, factuur in PDF en zelfs automatisch per mail versturen.

U wilt een een automatische administratie?

Hiervoor bieden we een oplossing via Yuki.

Heeft u nog vragen? Laat het ons weten Bellen mag ook:
058 - 2651020