Salarisadministratie

Wij houden de vinger aan de pols! Een correcte salarisadministratie is immers van groot belang. Voor uw medewerkers telt vaak alleen het bedrag onderaan de streep. Maar te late of onjuiste salarissen kunnen tot veel onrust leiden.

Ook kunnen fouten voor u grote gevolgen hebben. Denk aan naheffingen, (ontslagen) personeel die verhaal komen halen etc.

Hoe verwerken wij de salarissen voor u?

logo-adpWij verwerken de salarissen per maand of per vier weken. Deze verwerking is compleet. Wij kunnen uit de voeten met alle CAO’s. Dus ook met bouwlonen! Wij maken gebruik van de programmatuur van ADP. 1,4 miljoen werknemers in Nederland krijgen iedere maand hun loonstrook van ADP. Wereldwijd verwerkt ADP salarissen voor meer dan 50 miljoen werknemers.

Als u uw personeel per uur betaalt, verwerken wij uw opgave van gewerkte dagen en uren na afloop van de maand of de vierwekenperiode. U kunt deze opgaves aan ons doorgeven via een hiervoor ontworpen digitaal formulier.

Wij verzorgen voor u alle aangiftes, zoals de aangifte loonheffingen, de opgaves aan pensioenfondsen en dergelijke. Dit gebeurt in het algemeen elektronisch.

Salarisstroken in PDF of volledig digitaal

U ontvangt de loonstrook als PDF-bestand. Het is ook mogelijk dat uw werknemer inlogt en op deze manier de stroken en jaaropgaves kan raadplegen. Dit voorkomt fouten en garandeert een goede privacy. En het is ook nog eens modern.

Wat kunnen we verder voor u en uw personeel doen?

Wij kunnen u helpen bij alle personeelsbeslommeringen, zoals het opstellen van een arbeidscontract, het doen van ziekmeldingen etc.

Natuurlijk kunnen wij snel pro forma berekeningen voor u maken. Dit is handig als u bijvoorbeeld nieuw personeel aan wilt nemen en deze vraagt wat hij/zij netto gaat verdienen.Vertel ons wat u wenst en wij zorgen voor de best mogelijke oplossing.

Kosten van de salarisverwerking

Wij hanteren vaste tarieven per strook voor de technische verwerking. Voor extra zaken als pro forma berekeningen rekenen wij een uurtarief voor salarisverwerking. Vraag ons om een offerte!

 

Heeft u nog vragen? Laat het ons weten Bellen mag ook:
058 - 2651020