Onze sterkste punten

Sterke punten waarmee wij ons onderscheiden:

  • Creatieve advisering met fiscaal sterke oplossingen
  • Veel automatiseringskennis
  • Breed netwerk met veel kennis

Creatieve advisering

Wij kunnen uw “sparring partner” zijn. Een klankbord waardoor u beter kunt ondernemen. Fiscaal zijn we zeer alert en bedenken passende oplossingen.

Automatiseringskennis

Automatisering heeft voor ons weinig geheimen. Wij ondersteunen onze klanten op vele terreinen. Van de aanschaf van computers tot de installatie van software. Zeker in het MKB is deze kennis niet altijd aanwezig en voelt men zich afhankelijk van automatiseerders.

Vanwege onze kennis schakelen klanten ons in om de vertaalslag tussen automatiseerder en de klant te maken. Dit speelt met name bij de aanschaf van nieuwe systemen. Een voorbeeld is de aanschaf van een pakket voor assurantietussenpersonen die gekoppeld moet worden aan een administratiepakket. Wij stellen dan het administratiepakket in en leggen de klant uit hoe hij de gegevens tussen de pakketten kan uitwisselen.

Breed netwerk

Grote kantoren roepen vaak dat zij alle kennis in huis hebben. Wij hebben een breed netwerk. Van samenwerking met andere regionale accountantskantoren, adviesorganisaties zoals Fiscount tot goede contacten met de Belastingdienst.

Hierdoor kunnen we ingewikkelde vraagstukken goed voor u oplossen. Met zo nodig zekerheid door vooroverleg met de Belastingdienst. En tegen betaalbare prijzen.

Heeft u nog vragen? Laat het ons weten Bellen mag ook:
058 - 2651020