Probleemloze fiscale aangiftes

Fiscale aangiftes

Tot onze taak als MKB-accountant horen natuurlijk ook de fiscale aangiftes. Zowel voor ondernemers als particulieren. Hierbij maken wij gebruik van diverse (elektronische) naslagwerken, waaronder Navigator van Kluwer.

Heel ingewikkelde vraagstukken overleggen wij met fiscaal Plaatje met logo Belastingdienst etc.juristen van Fiscount. Meestal is onze eigen kennis echter meer dan genoeg. Ook zijn wij creatief in het bedenken van fiscaal gunstige oplossingen.

Wij verzorgen de aangiftes met onze eigen programmatuur en elektronische handtekening. Ook vragen wij automatisch zorg- en kinderopvangtoeslag en kindgebonden budget aan indien u hier recht op heeft. Voor onze klanten geldt hiervoor niet de sluitingsdatum van 1 april!

Voor ondernemers en particulieren
Aangiftes inkomstenbelasting verzorgen wij voor zowel ondernemers als particulieren. Ook de aangifte vennootschapsbelasting van één of meerdere BV’s met al dan niet een fiscale eenheid is voor ons geen probleem.

Voor onze klanten ontvangen wij elektronische kopieën van belastingaanslagen. Zodra wij zien dat een aanslag onjuist is, maken wij zo nodig direct bezwaar. Dit voorkomt dat het bezwaar te laat wordt ingediend (er geldt een termijn van zes weken).

Naast genoemde aangiftes, verzorgen wij ook aangiftes omzetbelasting, dividendbelasting en schenk- en erfbelasting (successierecht).

Horizontaal toezicht

Door onze contacten binnen Horizontaal Toezicht kunnen wij goed overleggen met de fiscus. Daar profiteert u van mee, ongeacht of u wel of niet hieraan mee wil doen.

Wilt u ook een correcte en probleemloze fiscale ondersteuning? Vraag ons om advies!

Heeft u nog vragen? Laat het ons weten Bellen mag ook:
058 - 2651020